ЗА НАС

В Барк Медиа знаем, че:

Съвременният зрител е все по-добре запознат с творческия процес по създаването на кино и телевизионни продукти и все по-взискателен към крайния резултат. Добрата звукова и видео обработка на всеки проект показва едновременно уважение както към екипа създал визуалното произведение, така и към зрителя.

В Барк Медиа вярваме, че:

Качественият звук добавя допълнителна стойност на визуалното произведение. В Барк Медиа уважаваме труда на всеки един участник в създаването на аудио-визуалния продукт.

В Барк Медиа обичаме това, което правим.

Участвайки много години в процеса по дублиране на български език успяхме да установим грешките, които се допускат при изготвянето на финалните материали. Това, разбира се, води до некачествен краен продукт и по-малка гледаемост на каналите. Част от проблемите, които най-често отблъскват зрителя са: рутинното използване на малка част от актьорите, лоши, неточни и несинхронни преводи, некачественият подбор на гласове за съответните роли и честата им смяна по време на или между различни сезони на продукцията. Това ни провокира и решихме да създадем студио Барк Медиа, с цел подобряване на качеството и по-добър контрол върху целия процес.

Препоръки

"През последните две години работим с Барк Медиа и винаги сме били изключително доволни от услугите, които предлагат..."

− Галина Тонева, Кирил Кирилов (продуценти) - Гала Филм

"Преди година с Димитър започнахме работа по аудио пост-продукцията на филма “Джулай”, на който съм режисьор и сценарист. Времето беше ограничено и работихме много усилено и напрегнато малко повече от месец. Димитър е изключително посветен на работата си, с много технически познания и личен подход..."

− Кирил Станков (режисьор)

"Изключително сме впечатлени от креативността и професионализма на Димитър. За кратък период той финализира пълната аудио пост-продукция и смесването на филма..."

− Александър Пенев (продуцент) – Форуърд Пикчърс